neljapäev, 25. aprill 2013

Poolel teel suveni

Pooled eksamid on tehtud!
Keemia läks ootuspäraselt. Üllatavaid küsimusi ei olnud, aga päris lihtne ka mitte. Matemaatika läks natuke kehvemini, kui oleks võinud, aga minu viga, et MacLaureni rea tuletusvalem õigel hetkel meelde ei tulnud. Üks ülesanne hakkas veel kõvasti vastu, aga mul läks õnneks ikkagi lamp põlema, et asi pole lootusetu, kui sama integraal kusagil kordub, vaid see on täiesti lahendatav.

Matemaatika eksami eel kogesin ma pea kõiki õppimise vältimise/enese rahustamise sümptomeid. Esiteks oli koristamine. Sahtlid ja kummutipealne, mis nüüd muidugi on kenamad, kuid hädasti puhastamist ei vajanud. Teiseks oli küpstamine. Taas kreemisaiad, kuna kaneeli läheduses ei müüda.

Eelmisel nädalal olin ma 4 tundi kudumas ja kohvikus ning tundsin end väga hästi sealsete inimestega. Ja võib-olla tulekski järgmisel korral sokke proovida varbast kuduma hakata, tundus igatahes töötava meetodina. Kudumisel on tulemusi ka, aga pilte veel ei ole. Mustikametsa sall. Igatahes pitsis nupud takistuseks ei ole, kas need näevad ideaalsed välja, ma väga kahtlen, ent mustris töötavad.

Paar kuud tagasi tekkis mul soov midagi väga värvilist teha. Nüüdseks on valminud väga erksavärvilistest kuusnurkadest koosnevad jupid, millest võib-olla tuleb kunagi kott. Selline, mida ise kanda ei saa, sest see on tõesti väga erksa- ja mitmevärviline.

Eile käsime kinos "Iron Man 3" siinsel esilinastusel. Minu jaoks väga harjumatu süsteem, kus kinopiletit ostes sa endale kohta valida ei saa. Kõik kohad jagatakse "kes ees, see mees" põhimõttel. Ja see süsteem tundub väga hästi toimivat, sest mingit probleemi kohtadega ma näinud, kuigi saal oli suhteliselt täis. Inimesed ei soovinud kõik üldse tagumistesse ridadesse. Minu jaoks üllatusena mulle kokkuvõttes film isegi meeldis.

Muidugi on kena, kui käiakse korteris hooldustöid tegemas, aga kui mina sellest ei tea, siis ei ole tore ärgata hommikul kell 9 selle peale, et kaks meeshäält räägivad sinu korteris.

Nüüd on tõesti kõikjal kevad, sest Eestis on ilmad soojemad kui siin.

2 kommentaari:

Lotta ütles ...

Järelikult on enamik kinos käijaid mehed (kes ees, see mees - kes siis ikka tagumistesse ridadesse kipuks?). :)

bl00000g ütles ...

Tana oli ikka raigelt palav, vahemalt edis