esmaspäev, 31. mai 2010

Elukaadrid

Tüdruk aitab Noormehel õhupalle täis puhuda. Teine Noormees kardab õhupallide pauke ja hoiab kõrvu kinni ning ütleb, et te olete julged ja lahkub ruumist.

Tüdruk ja Neiu aitavad Autoga Noormehel aedu laadida. Noormees kiidab Neiut ja Tüdrukut ning uurib, miks mehed ei aita. Tüdruk vastab, et mehed joonistavad. Neiu küsib Noormehelt arve kohta ning Noormees vajab Neiu meiliaadressi. Noormees ütleb, et Neiu kirjutaks kõik andmed. Tüdruk hakkab naerma, Neiu küsib, kas arvesaaja aadressi on ka vaja.

Tüdruk on õppimisest tüdinenud ja räägib Poisiga. Poisil on ka homme eksam. Tüdruk ütleb talle, et viimasel õhtul ei tohi õppida. Poiss ütleb, et ta siis enam ei õpi. Tüdruk räägib veel natuke poisiga juttu, sest Poiss suudab tüdruku tuju alati paremaks teha ning see kulub ära.

Tüdruk räägib Sõbraga. Sõber ei tea, mida teha, Tüdruk ei tea, mida teha. Lõppeb asi sellega, et Tüdruk jookseb koos Sõbraga 4x5minutit ning kõnnib intervallide vahel. Sellise tempoga, et juttu saab ajada. Tüdrukul on hea meel, et ta läks Sõbraga jooksma. Mõtted on selgemad ning homne võib tulla.

Lisakaader
Tüdruk ja Sõber jooksevad Vee ääres. Rada on hea, aga Tüdruk ja Sõber jooksevad rahulikult omas tempos. Vee ääres on Kunstnikud, kes maalivad, teisel pool Vett noored, kes teevad pilti. Tüdruk räägib, et ühe korra peab Kunstnike eest veel läbi jooksma, et "tuhinal mööda jooksjad" pildi peale saaksid.

2 kommentaari:

kadri ütles ...

ja kuhu jäi elav kirjeldus sellest, kuidas me mööda kanali äärt "tuhisesime" :D ??

kadri ütles ...

ma tänan lisakaadri eest :)