pühapäev, 28. veebruar 2010

You're simply the best!


Aitäh teile, kes te tegite selle nädalavahetuse võrratuks!
Laupäeva pärastlõunal saabus 4 inimest korraga kohale ning minu veenmise peale võtsid nad riided ära ja tulid 5 minutiks sisse ning õnnitlesid mind. Kadri saabudes asjad bussi ning hääled sisse ja maale:) Maal suutis issi vee välja võluda ning alati tuleb alustada toiduga. Me alustasime pitsaga. Puude tassimine kujunes stiilseks ettevõtmiseks, kui kõik said tööriided-kindad. Kui puud veetud, võis teha viktoriini algarvu ja tüvenumbriliste vihjetega. Alias oli hea vaheldus numbritele. Saun sai soojaks ning soojus ning lumi ja lumesõda ja kõige šokolaadisem šokolaadijäätisemaitseline tort üldse. Kesköö paiku hakkasime lahendama kuritegusid. Vahelduseks Posti lõhestunud isiksusele sõime küpsisetorti. Pulk võitis mängu. Kui me kell 3 püüdsime magama minna, siis vett enam ei olnud ning viimased teemad enne magamajäämist olid ajusurm ja Beier. Elagu:)
Hommik algas rahulikult, kuni poole kaheteistkümneni, kui pidi minema õue fotoseeriaid tegema:D See oli tohutult lõbus. Lumi ja noored ja fotokad. Kummikud ning vajadusel muid riideid juurde võtta ning lihtsalt teha kõike ja pildistada seda kõike:)

Täna tagasi linnas, olin natuke väsinud, kuid harjutasin kitarri ning õhtul msn'is leidsin, et ma tahan olla täna veel vaba ning nautida seda vabadust, mida ma otsisin vahepeal endas. Ma otsustasin, et ma lähen viin Kallele kooki. Ja ma tegin selle ära:D Sellest kujunes kojusaatmise-kojusaatmine, mis lõppes väga ausalt. Ma ei taha, et keegi peaks tundma ennast üksi, kuigi tal on sõbrad. See on nii vastik tunne ning ma loodan, et ma suutsin seda tunnet muuta. :) Ma tegin seda, mida ma tahtsin hetkeemotsiooni ajel ning see muutis nüüd kogu ülejäänud õhtu ka suurepäraseks:D
Suurepärased inimesed (Lotta, Olivia, Kadri, Hiie, Kaisa, Kalle)selles nädalavahetuses, aitäh, et te olete olemas!

1 kommentaar:

kadri ütles ...

aga palun! :D
(ja ole nende skorpionitega ettevaatlik siis)